Individuel coaching

Mange, om ikke alle mennesker, er klar over betydningen af et godt helbred og en sund livsstil.
Man forsøger i perioder at komme i gang med nogle gode vaner. Det klassiske er nytårsforsættet. Hvordan kan det så være, at mange efter nogle uger eller måneder taber lysten og falder tilbage i de gamle mønstre og vaner igen?
Designtraening.dk giver dig support, coaching og rådgivning.
Så nu har du chancen for at komme i gang med dine ”nye” vaner, så du over længere tid ændrer din livsstil til det, du virkelig ønsker.

Du kan eksempelvis få hjælp med følgende:

  • Træning og motion.
  • Motivation.
  • Kostvaner.
  • Afstresning.
  • Sundhedsprofil.

Sætte mål op – lettere at finde en ”rød tråd” at gå efter.
Lægge et program med praktiske råd, som passer Dig og Dit mål.
Traditionel træning med sund fornuft og ikke mindst ”Sport med Smil”
Få et ”skub” når du føler, at du begynder tabe fokus.

Idrætkonsulent Peter Hallsenius Designtraening.dk

Vores kunder siger om Designtræning

Leif, Nørrebro: "Jeg havde behov for at få et spark bagi! Og her blev der ikke tid til pauser. Hård god træning med små midler, i en god tone. Fik prøvet at løbe, svømme og styrketræne, med god vejledning."

Carina, Gladsaxe: "Her blev vi godt rystet sammen! Gode råd om effektivt selvforsvar og hvordan vi mentalt blev klar. På med kampjakke og tandbeskytter. Verbale udråb i kombination med teknik, og vi fik lov at tumle rundt med hinanden. Nogle timer, hvor vi virkelig blev rystet sammen, som hold."

Magnus, Søborg: "Local-outdoor-trainer. Her fik jeg på 1 time opgraderet min hjemmetræning, både kondi- og styrke til det optimale. Fik en aha oplevelse om mit nærmiljø og dens fysiske udfordringer."